top of page
Miksi valita Ylivieskan Vuokravarastot?
1. Lämpimät, remontoidut , valvotut tilat
2. Tiloihin pääsy numerokoodilla
3. Helppo käydä myös isommalla autolla. Väljät piha-alueet. 
4. Saat peräkärryn tai auton nosto-ovesta sisälle lämpimään.
5. Joustava vuokrasopimuksen aloitusaika
PIENVARASTOT

 

Meiltä saat heti käyttöösi varaston harrastusvälineille, autonrenkaille, huonekaluille tai arkistohuoneen. Säästä asuntosi arvokkaat neliöt elämälle, älä tavaralle! Säilytä väliaikaisesti tai niin kauan kuin tilaa tarvitset. Voit vuokrata säilytystilaa niin pitkäksi aikaa, kuin perheesi tai yrityksesi tarvitsee. Tarvitsetko väliaikaisvaraston huonekaluille remontin tai muuton ajaksi? Meiltä saat sen nopeasti. Pienvarasto koot 2 m2 - 25 m2

Pienvarastot
LÄMPIMÄT HALLITILAT

 

Ylivieskan vuokravaraston hallitilat on suunniteltu tekemiseen. Haaveiletko omasta autoharrastustilasta? Tai hyvällä sijainnilla olevasta toimitilasta? Käyttötarpeet ja unelmat ovat erilaisia, meiltä löytyy hallitilaa pienestä 30 m2 hallista aina 140 m2 asti. Vuokraa unelmiesi tila läheltä keskustaa ja muita palveluja.


Halleissa oma WC, 3,2 m nosto-ovi käyntiovella. 

Hallivuokraan kuuluu lämmitys. Sähkö kulutuksen mukaan.

Jokaisessa hallissa oma sähkömittari.

Lämpimät hallitilat
KYLMÄT HALLITILAT

 

Kylmää hallitilaa esimerkiksi talvisäilytykseen? Tarvitsetko edullisesti varastointitilaa? Onko sinulla tavaroita jotka säilyvät kylmässä? 

Ylivieskan Vuokravarastoilta löytyy eri kokoisia kylmiä hallitiloja, esimerkiksi moottorikelkan, peräkärryn, asuntoauton tai vaunun säilytykseen.
 
Hallit ovat lukittavia ja alueella on kameravalvonta.

Kylmien hallien korkeus 4 m.

Kylmät hallitilat
Muut tilat
bottom of page